GBstukadoors

Wat kunnen wij

Wij zijn werkzaam in de particuliere sector, renovatie en nieuwbouw. Tevens verzorgen wij alle voorkomende stucwerkzaamheden zoals: gladde plafonds, schuur plafonds, sierpleisters (bijvoorbeeld granol en spachtelputz), sierlijsten en ornamenten, reparatie, restauratie, buitengevels enzovoorts. Ook kunnen wij waterdicht stukwerk aanbrengen in natte ruimtes bijvoorbeeld kelders, dit gaat aan de hand van een advies/rapport.

Voorafgaand aan een opdracht wilt u goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden, kosten en tijdsduur. Daarom bekijken wij samen met u de situatie op locatie. Vervolgens spreken wij de mogelijkheden met u door. Ook de gewenste planning bespreken wij in overleg met u.

Totaalpakket

Naast onze stucwerkzaamheden, kunnen wij ook uw totale verbouwing verzorgen. Wij maken deel uit van een netwerk, waarbij specialisten op het gebied van loodgieterswerk, timmerwerk, elektriciteit, tegelwerk en schilderwerk aangesloten zijn. Wij kunnen hiermee een stukje zorg en regelwerk uit uw handen nemen en we zorgen voor een perfect eindresultaat.